KUTLU DOĞUM PROGRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI
facebook-paylas

KUTLU DOĞUM PROGRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ VE BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZIN ORTAK KATKILARIYLA DÜZENLENENEN "TEVHİD VE VAHDET" KONULU 2016 YILI KUTLU DOĞUM HAFTASI HOGRAMI, BÜNYAN KAPALI SPOR SALONUNDA YAPILAN ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.

PROGRAMA KONUŞMACI OLARAK KATILAN İL MÜFTÜSÜ SAYIN DOÇ. DR. ŞAHİN GÜVEN,  İLÇE KAYMAKAMI SAYIN DENİZ ZEYREK, BELEDİYE BAŞKANI ŞİNASİ GÜLCÜOĞLU, İL MÜFTÜ YARDIMCILARI ATIF AKŞİT VE ... İLÇE MÜFTÜMÜZ ABDURAHİM İNANÇ, AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SAVAŞ GÖKÇE VE ÇOK SAYIDA VATANDAŞIMIZIN KATILIMLAIYLA GERÇEKLEŞTİ.

PROGRAM SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞININ OKUNUŞU ARKASINDAN KURANI KERİM TİLAVETİ, İLÇE MÜFTÜSÜ ABDURAHİM İNANÇ BEYİN AÇILIŞ KONUŞMASILA BAŞLADI.

İLÇE KAYMAKAMI SAYIN DENİZ ZEYREK VE BELEDİYE BAŞKANI  SAYIN  ŞİNASİ GÜLCÜĞLUDA BİRER KONUŞMA YAPTIĞI PROGRAMDA İL MÜFTÜSÜ SAYIN DOÇ. DR. ŞAHİN GÜVEN TEVHİD VE AHDET KONULU KONFERANS VERDİ.

KONFERANSTAN SONRA HAYIRSEVER VATANDAŞIMIZA İL MÜFTÜMÜZ TARAFINDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ  VE PROTOKOLE GÜL DAĞITMI VE İLAHİ SUNUMUYLA PROGRAM SON BULDU.

PROGRAMDA VATANDAŞYARA SİYERİ NEBİ ADLI KİTAP VE GÜL DAĞITIMI YAPILDI.

FOTOĞRAFLAR